Skip to main content

Fintraffic Mobiili - paras matkakumppanisi

Täysin ilmaisesta Fintraffic Mobiili -sovelluksesta löydät reaaliaikaiset tiedot Suomen maanteiltä ja rautatieliikenteestä. Saat tiedon liikenteen häiriöistä ja varoituksista push-viesteinä suoraan puhelimeesi - missä ikinä liikutkin. Sovelluksen avulla voit myös itse ilmoittaa havaitsemistasi liikenteen ongelmista ja häiriöistä. 

 

Tämä kaikki taskussasi 

Tieliikenne 

 • Noin 800 kelikameraa ympäri Suomen 
 • Liikennehäiriötiedotteet push-viesteinä lähialueeltasi 
 • Kaikki sähköautojen latauspisteet ja kaasuautojen tankkausasemat 
 • Ajokelin ja tiesääasemien tiedot, tiesäävaroitukset 
 • Ruuhkapaikat ja liikennemittauspisteet 
 • Ajantasaiset tiedot tietöistä 
 • Talvikunnossapidon tiedot: teiden auraus, hiekoitus ja suolaus

Junaliikenne 

 • Kaikkien Suomen rautatieasemien reaaliaikaiset aikataulutiedot 
 • Junareittien seuranta, tilaa puhelimeesi ilmoitukset vaikkapa työmatkareittisi häiriöistä 
 • Junaliikenteen häiriötiedotteet reaaliajassa 

Palauteväylä 

 • Lähetä palautetta liikenneväylien kunnosta tai ilmoita häiriöistä 
 • Ilmoita havainnoista tai vaaran paikoista liikenteessä muille käyttäjille
 • Voit seurata sovelluksesta palautteesi käsittelyä 

Lataa Fintraffic Mobiili, jotta matkasi olisi sujuva ja turvallinen! Muistathan, että käytät sovellusta ennen kuin lähdet liikkeelle – ja kun ajat niin ajat. 

Miten sovellus toimii? Nappaa tästä vinkit käyttöön

Fintraffic Mobiili hyödyntää reaaliaikaista dataa suoraan Fintrafficin liikennekeskuksista, joten saat aina ajantasaisen tiedon liikennetilanteesta. Sallimalla sovelluksen push-ilmoitukset voit saada liikennetiedotteita sijaintiisi perustuen myös matkalla ollessasi.  

Kätevästä karttanäkymästä näet mitä lähialueesi maanteillä tapahtuu. Voit itse valita mitä kohteita haluat kartalla tarkastella. Sovelluksesta löytyvät kaikki Suomen kelikamerat, tietyöt, ruuhkapaikat, ajokeli- ja säätiedot, tiesäävaroitukset, sähköautojen latausasemat ja kaasuautojen tankkausasemat sekä paljon muuta hyödyllistä.

Junaliikenne-osio tarjoaa täysin reaaliaikaisen näkymän kaikkiin Suomen kauko- ja lähiliikenteen aikatauluihin ja junien kulkutietoihin. Voit tallentaa vaikkapa työmatkasi suosikkireitiksi ja saat välittömästi tiedon, mikäli reitillä on häiriöitä tai muutoksia.  

Voit helposti jättää palautteesi Palauteväylään sovelluksen avulla. Huomasitko kuopan tiessä tai vaurioituneen liikennemerkin? Onko asemalaiturin näyttötaulu pimeänä? Liikenteen asiakaspalvelu käsittelee palautteet ja välittää tiedot muun muassa huoltotoimenpiteitä suorittaville urakoitsijoille. 

Voit raportoida liikenteen poikkeamista ja vaaran paikoista, kuten tielle eksyneistä eläimistä, pysähtyneistä ajoneuvoista, huonosta ajokelistä ja muista liikenteen poikkeuksista. Käyttäjien havainnot näkyvät kartalla 30 minuutin ajan. Havaintojen jättäminen on helppoa ja nopeaa: paina sovelluksen keltaista puhekupla-ikonia, valitse havaintotyyppi ja tarkenna tarvittaessa havainnon sijainti. 

 


 

 

 


 

Tutustu tarkemmin sovelluksen ominaisuuksiin

Attachment Size
Fintraffic_mobiili_esittely.pdf 1.15 MB


Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy liikuttaa maalla, merellä ja ilmassa. Autamme ihmiset ja tavarat perille turvallisesti, sujuvasti ja ympäristöä huomioiden. Älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalvelut yrityksille ja kuluttajille sekä ajantasainen liikennetieto vauhdittavat Suomen kehittymistä kestävän liikenteen ja logistiikan edelläkävijäksi. Palveluksessamme on 1100 ammattilaista.