Hyppää pääsisältöön

Suunnittele matkasi ennakkoon ja tarkista miltä liikenteessä näyttää juuri nyt

Ajankohtaista liikenteestä

Lähde tien päälle ennakoiden
Auto pakattu ja mietit, osuuko matkalle tietöitä tai huonoa ajokeliä? Etsitkö lähintä sähköauton latauspistettä? Näihin ja moniin muihin liikenteen kysymyksiin vastauksia antaa Fintrafficin Liikennetilanne-palvelu.
Katso julkisen liikenteen reittiopas
Reittiopas paikantaa sijaintisi ja kertoo lähimmät linjat, pysäkit ja reitit täysin reaaliaikaisesti. Palvelu kertoo, mitä ympärilläsi tapahtuu ja miten pääset sujuvimmin perille. Klikkaa nyt käyttöösi!
Ota käyttöösi Junalähdöt-aikataulupalvelu
Junalla liikenteessä? Junalähdöt-aikataulupalvelussa pystyt tarkastamaan junien lähtö- ja saapumisajat kaikilta Suomen henkilöliikenneasemilta. Tiedot pohjautuvat junien reaaliaikaisiin kulkutietoihin.
Kaikki Drone-palvelut täältä
Dronea lennättämässä? Tutustu harrastajalentäjien ja miehittämättömien ilma-alusten eli dronejen lennättämisen palveluihin. Tältä sivulta rekisteröidyt drone-operaattoriksi sekä luot lennolle lähtiessäsi oman lentosuunnitelmasi.
Anna palautetta tai kehitysideoita
Huomasitko jotain parannettavaa matkasi aikana? Palauteväylän kautta voit antaa palautetta tai tehdä ehdotuksia maanteihin, rataverkkoon ja vesiväyliin liittyen. Voit myös seurata muiden antamia palautteita rajaamalla niitä kartalta.
Lähde mukaan kehittämään matkatietoa!
Tule mukaan kehittämään uuden ajan matkaopasta, jota käyttävät sadat tuhannet ihmiset joka päivä. Voit kehittää koko palvelua tai parantaa vain yhtä sen osaa. Ota koodi käyttöösi, keksi uutta, näytä se muille!