Hyppää pääsisältöön

Fintraffic mukanasi liikenteessä - maalla, merellä ja ilmassa

Oletko lähdössä liikkeelle autolla, junalla, laivalla, lentokoneella, raitiovaunulla, metrolla tai linja-autolla? Olemme koonneet tälle sivulle linkit Fintrafficin liikenteen selain- ja mobiiliratkaisuista, jotta matkantekosi sujuisi jatkossa entistä vaivattomammin.

Matkustajana löydät täältä helposti reaaliaikaiset julkisten kulkuneuvojen aikataulut ja reitit kaikkialla Suomessa. Autoilijana löydät sivustolta vaikkapa tiedot maantieliikenteen häiriöistä ja muista ajo-olosuhteista sekä sähköautojen latauspisteistä. Mukana sivustolla on myös tuhti tietopaketti harrastajalentäjien ja dronejen lennättämisen palveluihimme.

Turvallisuus ja sujuvuus liikenteessä tehdään yhdessä. Hyvää matkaa sinulle toivottaa Fintraffic!

Seuraa liikennetietoa tienpäältä

Fintrafficin Liikennetilanne-sovellus auttaa sinua, kun tarvitset tien päältä reaaliaikaista liikennetietoa. Mobiilisovellus kertoo sinulle reittisi ruuhkapaikat, liikenteen häiriöt tai vaikkapa sähkön latauspisteet. Lataa ilmainen Liikennetilanne-sovellus sovelluskaupasta tai tutustu palvelun sisältöön tarkemmin.

Nainen katsoo kännykästä Liikennetilanne-sovellusta

Suunnittele ajomatkasi jo kotona

Fintrafficin Liikennetilanne-palvelu tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa, kun suunnittelet tulevaa ajomatkaasi ja reittiäsi. Palvelusta löydät reaaliaikaiset näkymät teiden kunnosta, ruuhkista, tietöistä ja säästä, jotka helpottavat reittivalintasi suunnittelua. Klikkaa itsesi suoraan Liikennetilanne-palveluun tai tutustu, miten palvelu toimii ja mitä sieltä löydät.

Mies katsoo tabletilta sohvalla Liikennetilanne-palvelua

Yhdistele julkisia liikennevälineitä

Valtakunnallinen reittiopas tietää kaikki julkisten kulkuneuvojen aikataulut ja reitit. Syötä vain lähtöpaikka ja määränpää, ja palvelu selvittää sinulle aikataulut ja vuorot, joilla pääset perille. Palvelu sisältää sekä lähi- että kaukoliikenteen aikataulut ja vuorot. Mukana ovat bussit, raitiotiet, metrot, junat, sekä lautta- ja lentoyhteydet.

Nainen istuu junassa ja katsoo ulos ikkunasta kuulokkeet korvilla

Nappaa mukaasi junien aikataulutiedot

Fintrafficin Junalähdöt-aikataulupalvelussa näet junien lähtö- ja saapumisajat kaikilta Suomen henkilöliikenneasemilta. Tiedot pohjautuvat junien reaaliaikaisiin kulkutietoihin ja aikataulut päivittyvät jatkuvasti. Voit hakea tietoja joko aseman/kaupungin tai junan nimellä.

Lapsi katsoo ulos junan ovesta

Lähdössä lentämään tai lennättämään? Tai haluatko tehdä lentoesteilmoituksen?

Tutustu harrastajalentäjien ja miehittämättömien ilma-alusten eli dronejen lennättämisen palveluihin. Tältä sivulta rekisteröidyt drone-operaattoriksi sekä luot lennolle lähtiessäsi oman lentosuunnitelmasi. Sivustolta voit hakea lisäksi lausunnon lentoesteestä ja tehdä lentoesteilmoituksen.

Drone ja dronelennättäjä

Anna palautetta, ilmoita ongelmasta tai tee ehdotuksia

Huomasitko jotain parannettavaa matkasi aikana? Palauteväylän kautta voit antaa palautetta tai tehdä ehdotuksia maanteihin, rataverkkoon ja vesiväyliin liittyen. Voit myös seurata muiden antamia palautteita rajaamalla niitä kartalta.

Mies näpyttelee kännykkää tietokoneen ääressä