Hyppää pääsisältöön

Fintrafficin ammattilaispalvelut maalla, merellä ja ilmassa

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki Fintrafficin verkko- ja mobiilipuolen ammattilaispalvelut - liikuit työksesi sitten tiellä, raiteilla, vesillä tai ilmassa.

Klikkaa edetäksesi haluamaasi toimialaan ja sen ammattilaispalveluihimme.

Lentoliikenteen ammattilaispalvelut

Lähdössä lentämään tai lennättämään? Tai haluatko tehdä lentoesteilmoituksen? Tutustu harrastajalentäjien ja dronejen lennättämisen palveluihimme. Olemme koonneet sinulle tänne kaikki harrastelentäjien AIS-palvelut ja pääset tekemään täältä esimerkiksi lentosuunnitelmasi. Löydät sivustolta myös ohjeet dronelennättäjille ja voit rekisteröityä drone-operaattoriksi. Sivustolta voit hakea lisäksi lausunnon lentoesteestä ja tehdä lentoesteilmoituksen.

Drone lentää kaupungin yllä

Tieliikenteen ammattilaispalvelut

Tiestön kunnossapito, liikennesuunnittelijat tai ammattiautoilijat: Rekisteröidy täältä urakoitsijoiden kelikeskuksien sää ja kelitiedot -palveluun tai katso ammattiautoilijoille hyödyllisiä tietoja suoraan Liikennetilanne-palvelusta, josta löydät esimerkiksi painorajoitukset, tietyöt ja häiriöt tietöistä. Tältä sivulta pääset tekemään myös tietyöilmoituksen. Liikennesuunnittelijoita varten sivustolle on koottu LAM-kirjat ja muuta liikennesuunnittelua tukevaa dataa.

Ilmakuva maantieliikenteestä

Raideliikenteen ammattilaispalvelut

Juna- ja veturinkuljettajat, rataurakoitsijat ja muut rautatieliikenteen toimijat: Täältä löydät yhteen paikkaan kerättynä ohjeet veturinkuljettajien KUPLA-sovellukseen, rataurakoitsijoiden RUMA-sovellukseen tai rautatieliikenteen toimijoiden LIIKE-järjestelmään.

Lähikuva paikallisjunasta

Meriliikenteen ammattilaispalvelut

Meriliikenne ja merenkulkijat, satamatoimijat ja logistiikka-alan ammattilaiset: Täältä löydät ennusteita ja tietoa kaupallisen merenkulun alusten lähtö- ja saapumistiedoista. Rekisteröidy alan toimijana Port Activity -satamasovelluksen käyttäjäksi tai ota Aikatietosovellus käyttöösi operatiiviseen toimintaasi. Sivustolta löydät lisäksi alusliikenteen Master’s Guidet sekä uutuutena nyt myös purjehdustapahtumien ja vesialueiden kilpailujen ilmoituspalvelun.

Alus merellä

Muut liikenteen ammattilaispalvelut

Liikkumispalveluiden tuottajat ja kehittäjät: Rekisteröidy nyt NAP-liikkumispalvelukatalogiin ja pääset käsiksi Suomen liikkumispalveluiden koneluettaviin tietoihin. Täältä saat käyttöösi lisäksi joukkoliikenteen reitti- ja aikataulueditorit.

Mies läppärillä, lähikuva käsistä

Anna palautetta

Puuttuuko tältä sivulta jotain? Kerro siitä meille! Fintraffic haluaa tarjota kaiken tarvittavan liikenteeseen ja palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kerro meille, mitä jäit kaipaamaan, niin otamme sen huomioon jatkuvassa palvelukehityksessämme.

Lähikuva tietokoneen näppäimistöstä, jossa sormi painaa lähetä-painiketta