Hyppää pääsisältöön

Ihmiset

Hyvinvoiva henkilöstö on avainasemassa, jotta yrityksen kokonaisvastuu toimii. Tasa-arvoinen työyhteisö ja arvojemme mukainen toiminta on meille ensiarvoisen tärkeää, ja näiden eteen työskentelemme vuoden jokaisena päivänä.

Fintrafficilla haluamme olla ratkaisukeskeisiä ja innovatiivisia sekä parantaa jatkuvasti osaamistamme ja kykyä uudistua. Pyrimme tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen ja tavoittelemme, että henkilöstömme on mahdollisimman hyvinvoivaa ja osaavaa. 

Tämän takaamiseksi:

  • Olemme kouluttaneet esihenkilöitämme ja tarjonneet heille uusia työkaluja päivittäiseen työskentelyyn.
  • Olemme kehittäneet yrityskohtaisia palkkausjärjestelmiä ja määritelleet tehtävien vaativuuksia.
  • Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja antaa palautetta säännöllisesti.
  • Panostamme taukoliikuntaan.
  • Kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti ja oikeidenmukaisesti. Puutumme epäasialliseen käytökseen ja arvojen vastaiseen toimintaan.

 

Yksi merkittävimpiä asioita henkilöstötyössämme on ollut  Fintrafficin arvojen määrittäminen yhdessä henkilöstön kanssa. Arvomme ovat: Turvaamme. Välitämme. Näytämme suuntaa. Yhdessä.

Lue lisää arvoistamme.

 

Henkilöstö merkityksellisessä työssä

Vuoden 2021 syksyn henkilöstötyytyväisyystutkimus toi Fintrafficille työpaikkana hyvät arvosanat. Vastausaktiivisuuskin kohosi ennätyskorkealle ja jopa 71 prosenttia työntekijöistä vastasi tutkimukseen. Tulosten perusteella 80 prosenttia työntekijöistämme kokee tekevänsä merkityksellistä työtä. Kyselyssä hyvät arvosanat saivat myös muun muassa kollegoiden toiminta, työilmapiiri ja esihenkilötyö.

Lue lisää henkilöstötyömme onnistumisista vuosikertomuksestamme.

Tiesitkö?

Osallistumme aktiivisesti julkiseen keskusteluun liikennealan toimintaympäristöön vaikuttavissa teemoissa.

Vastuullisena valtionyhtiönä edistämme hyvää vuoropuhelua edellä mainittujen kumppaneidemme lisäksi muun muassa tutkimusyhteisön ja oppilaitosten, etujärjestöjen, maakuntien, poliitikkojen ja median kanssa. Toimimme aktiivisesti myös lukuisissa toimialaamme liittyvissä kansainvälisissä järjestöissä, jotka vaikuttavat liikenteen toimintaympäristöön EU-tasolla ja myös globaalisti. Pidämme tärkeänä, että liikenteenohjaukseen ja liikenteen digitalisaatioasteen nostamiseen liittyvät näkökulmat tulevat huomioitua päätöksenteossa, jotta suomalaisen liikennejärjestelmän turvallisuus, sujuvuus ja vähäpäästöisyys toteutuvat mahdollisimman hyvin.

 

Lue myös muista vastuullisuuden osa-alueistamme:

turvallisuus, ympäristö, talous