Hyppää pääsisältöön

Arvomme

Fintrafficin arvot on luotu yhdessä henkilöstön kanssa. Ne näkyvät kaikissa kohtaamisissa, tavassamme toimia sekä päivittäisessä johtamisessa. Arvot eletään todeksi joka päivä - Turvaamme, välitämme ja näytämme suuntaa. Yhdessä.

Fintrafficin yhteiset arvot:

Turvaamme

Tuotamme turvallisuutta ihmisille ja ympäristölle joka hetki. Kehitämme koko ajan kykyämme parantaa liikenneturvallisuutta. Rakennamme oikeudenmukaista ja läpinäkyvää turvallisuuskulttuuria, jossa myös ongelmista voidaan kertoa avoimesti. Meille turvallisuus tulee aina ensin.

Välitämme

Olemme kestävän kehityksen edistäjä. Haluamme, että suomalaisten arki sujuu hymyillen, ympäristö voi hyvin, yritykset ja asiakkaamme menestyvät sekä liikenteeseen sijoitetuilla euroilla saadaan mahdollisimman paljon hyvää aikaiseksi. Arvostamme toisiamme ja annamme sen näkyä. Haluamme, että jokainen tulee kohdatuksi omana itsenään. Suurella sydämellä.

Näytämme suuntaa

Unelmoimme maailman parhaasta liikennejärjestelmästä. Siksi haluamme olla liikennealan edelläkävijä. Tämä vaatii meiltä erinomaisuutta ja jatkuvaa uuden oppimista. Jokainen meistä rakentaa omassa roolissaan rohkeasti entistä parempaa tulevaisuutta.

Yhdessä

Jokainen osaaja on arvokas. Yhteen pelaava joukkue on vielä arvokkaampi. Toimimme niin monimutkaisessa maailmassa, että liikennejärjestelmän kehittäminen onnistuu vain yhdessä ja kumppaniemme kanssa. Vain siten saavutamme tavoitteemme, teemme Suomesta piirun verran paremman paikan elää ja samalla Fintrafficista mainion työpaikan. Yhdessä olemme enemmän.

 

Käy kurkkaamassa arvovideomme, jossa Ville, Jockum, Veera ja Nina kertovat arvoistamme.