Hyppää pääsisältöön

Fintrafficin palvelut sovelluskehittäjille maalla, merellä ja ilmassa

Sovelluskehittäjä, me olemme täällä sinua varten. Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Fintrafficin avoimesta datasta, kehittäjäyhteisöstä sekä rajapintojemme hyödyntämisestä. Sivuilta löydät ohjeet myös siihen, miten saat tuotua omaa dataasi muiden hyödynnettäväksi. Ilmoitathan myös sovelluksesi Digitraffic-palveluun, niin saat sille lisää näkyvyyttä ja käyttäjiä.

Meillä on data, sinulla ideat – tehdään yhdessä Suomen liikenteestä maailman paras!

Digitrafficista Suomen suurin kattaus avointa liikennedataa

Tarjoamme niin liikenteenohjauksessa käytettävää kuin käytännön tekemisessäkin syntyvää liikenne- ja olosuhdetietoa laaja-alaisesti liikenteen toimijoiden käyttöön avoimena datana. Tutustu nyt miten voit hyödyntää Digitrafficia oman liiketoiminnan ja palvelun kehittämisessä!

Digitaalista verkostoa

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden liikennejärjestelmää

Tulevaisuuden liikennejärjestelmä tarvitsee toteutuakseen koko alan yhteistyötä. Tavoitteena on edistää liikenteen digitalisaatiota ja sitä kautta vauhdittaa uusien palvelujen kehittymistä. Liikenteen dataekosysteemin työryhmät toimivat jo täydellä teholla. Tervetuloa mukaan liikkuvaan junaan!

Kädet rakentamassa palikoista

An­na pa­lau­tet­ta

Puuttuuko tältä sivulta jotain? Kerro siitä meille! Fintraffic haluaa tarjota kaiken tarvittavan liikenteeseen ja palvella liikenteen ammattilaisia ja kehittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Kerro meille, mitä jäit kaipaamaan, niin otamme sen huomioon jatkuvassa palvelukehityksessämme. Voit lähettää viestiä osoitteeseen viestinta(at)fintraffic.fi.