Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Koneälyllä lisää energiatehokkuutta, täsmällisyyttä ja matkustusmukavuutta junaliikenteeseen

Pe, 05/28/2021 - 09:34

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa. Järjestelmä on kehitetty yhdessä rautatieliikenteen ohjauksesta vastaavan Fintrafficin kanssa.

Digirata: Rautatiet yhdistävät Eurooppaa – EU:n rautateiden teemavuosi kirittää siirtymää raiteille

To, 05/27/2021 - 09:21

Vuonna 2021 vietetään Euroopan rautateiden teemavuotta. Tänä vuonna koko unionissa katse käännetään rautatieliikenteeseen, jolla tuetaan Euroopan komission tavoitteita kestävästä ja vihreästä kehityksestä ja liikenteestä.

Uutta voimaa liikennepalveluiden kehitykseen: Liikenne- ja liikkumistietojen kokonaisuudesta tuli entistä kattavampi

Ke, 05/26/2021 - 10:00

Fintraffic tarjoaa jatkossa Suomessa toimiville liikennealan kehittäjille ja loppukäyttäjille entistä kattavammin liikenne- ja liikkumistietoja.

Blogi: Kansainvälisen liikennemarkkinan kasvuun kannattaa tarttua

Ti, 05/25/2021 - 15:34

Kun soitat matkapuhelimella maasta toiseen, yhteys toimii sujuvasti. Helppoa on myös rahan siirtäminen yhdessä pankissa olevalta tililtä toisessa pankissa olevalle tilille.

Fintraffic hankkii liikenteenohjausjärjestelmien tukipalvelut Mipro Oy:ltä

Ti, 05/25/2021 - 13:32

Fintraffic Raide Oy ja Mipro Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liikenteenohjausjärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluiden tuottamisesta.