Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Liikennetiedolle on iso tarve. Kuvituskuva

Tieto kaupunkien katujen kunnossapidosta, liukkaudesta ja liikenteen määrästä sujuvoittaisi liikennettä

Ti, 03/21/2023 - 08:36

Fintrafficin kyselyn mukaan keskitetylle liikenteen datalle on suuri tarve. Toistaiseksi kaupunkien katuverkon liikennedata ei kaikilta osin ole saatavilla, minkä vuoksi esimerkiksi navigaattoreissa ja karttapalveluissa tarjolla oleva liikenteen reaaliaikainen tilannekuva on usein puutteellinen. Nyt Fintraffic kutsuu kuntia, urakoitsijoita, palveluntuottajia ja tietojärjestelmätoimittajia mukaan jakamaan dataa liikenteen sujuvoittamiseksi kaikille.

Muista liikenteessä: Veturinkuljettajien lakko ei pysäytä kaikkea liikennettä rataverkolla

Su, 03/19/2023 - 16:46

Rautatiealan Unionin (RAU) lakko pysäyttää junaliikenteen maanantaista 20.3.2023 alkaen toistaiseksi. Kaikki kauko- ja lähijunavuorot on peruttu lakon ajalta.

henkilstöä kaksi miestä ja nainen

Fintraffic edistää aktiivisesti tasa-arvoista työympäristöä 

Ti, 03/07/2023 - 13:07

Kukapa ei haluaisi työskennellä syrjimättömässä ja yhdenvertaisessa työpaikassa, jossa on hyvä olla. Meille Fintrafficissa syrjimättömyys ja yhdenvertaisuus ovat keskeisiä periaatteita työhyvinvoinnin parantamisessa ja entistä paremman työyhteisön rakentamisessa. Mitä me teemme käytännössä?

Vieraskynässä Staffan Herlin: Nyt jos koskaan yhteisellä tekemisellä on paikkansa. Kuvituskuva

Vieraskynässä Staffan Herlin: Nyt jos koskaan yhteisellä tekemisellä on paikkansa

Ti, 03/07/2023 - 10:49

Venäjän hyökkäyssodalla on merkittäviä seurauksia myös Itämeren alueen logistiikkaan. Lännen kaupankäynti Venäjän kanssa on vähentynyt ratkaisevasti ja läntiset logistiikkatoimijat ovat pitkälti vetäytyneet Venäjältä. Näin ollen voidaan tietyssä mielessä todeta, että Suomi on logistisesti jälleen yksin täällä Euroopan koillisosassa. Suomen idänkaupan tyrehtyminen lisää myös merikuljetusten osuutta ulkomaankaupassamme, joten saariefekti on entisestään kasvanut.

Janne Lautanala ehdolla Vuoden 2023 teknologiajohtajaksi

To, 03/02/2023 - 15:49

Ekosysteemi- ja teknologiajohtajamme Janne Lautanala on ehdolla Vuoden 2023 teknologiajohtajaksi.