Hyppää pääsisältöön

Uutiset

Digitransit tutuksi - Reittioppaat hyötykäyttöön!

To, 05/12/2022 - 11:02

HSL, LMJ ja Fintraffic järjestävät torstaina 25.5. klo 9-10 Digitransit-tutuksi tilaisuuden, jonka aikana kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia kaupunkien ja valtakunnallisen Reittioppaan kehittämisestä ja käytöstä. 

Lisäksi tilaisuudessa luodaan katsetta tulevaan ja esitellään uusia kehitteillä olevia tai jo käyttöönotettuja toiminnallisuuksia. Tilaisuudessa on varattu aikaa keskustelulle.

Käyttäjätarpeet, moderni teknologia ja yhteistyö yli liikennemuotojen ohjaavat rautateiden kehitystä Suomen parhaaksi

Ti, 05/10/2022 - 08:50

Mikä on rautateiden rooli osana toimivampia matkaketjuja? Mitä rautateiden uudistukseen tarvitaan teknologisten ratkaisuiden lisäksi? Ja miten matkustajaliikenteen kilpailutilanne muuttuu? Tästä keskustellaan uusimmassa Tietoa liikenteeseen -podcastin jaksossa!

"Kaikilla on mahdollisuus tehdä joukkoliikenteestä parempaa."

Ma, 04/25/2022 - 14:26

Tulevaisuuden liikennejärjestelmä tarvitsee koko alan yhteistyötä. Liikenteen dataekosysteemissä on mukana jo yli 130 toimijaa ja työryhmien tulokset alkavat näkyä eri osa-alueilla. Yksi merkittävä osa ekosysteemityötä on matkatieto, sen käyttö ja erilaiset sovellutukset.

VTS-keskuksen näyttöjä ja päivystys

Saimaa VTS on avautunut

Ke, 04/20/2022 - 10:17

Pandemia ja sota Ukrainassa näkyivät alkuvuonna liikenteessä

Ke, 04/13/2022 - 10:13

Jo yli kaksi vuotta jatkunut pandemia vaikuttaa edelleen eri liikennemuodoissa. Tieliikenteen määrä kasvoi tammi-maaliskuussa edellisvuodesta, mutta oli vieläkin hieman vähäisempää pandemiaa edeltävään aikaan verrattuna. Ukrainassa käytävän sodan heijastusvaikutukset näkyivät selvimmin juna- ja lentoliikenteessä. Fintrafficin tuottaman, muun muassa navigaattoreissa jaettavan, liikennedatan hyödyntäminen nousi uuteen ennätykseen. Asiat selviävät Fintrafficin julkaisemista tammi-maaliskuun tilastoista.