Skip to main content

Fintrafficin ammattilaispalvelut maalla, merellä ja ilmassa

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki Fintrafficin verkko- ja mobiilipuolen ammattilaispalvelut - liikuit työksesi sitten tiellä, raiteilla, vesillä tai ilmassa.

Klikkaa edetäksesi haluamaasi toimialaan ja sen ammattilaispalveluihimme.

Lentoliikenteen ammattilaispalvelut

Haluatko tehdä lentoesteilmoituksen? Tutustu harrastajalentäjien palveluihimme. Olemme koonneet sinulle tänne kaikki harrastelentäjien AIS-palvelut ja pääset tekemään täältä esimerkiksi lentosuunnitelmasi. Sivustolta voit hakea lisäksi lausunnon lentoesteestä ja tehdä lentoesteilmoituksen.
Tutustu aiheeseen lisää(external link, opens in new window)
Ilmakuva maantieliikenteestä

Tieliikenteen ammattilaispalvelut

Tiestön kunnossapito, liikennesuunnittelijat tai ammattiautoilijat: Rekisteröidy täältä urakoitsijoiden kelikeskuksien sää ja kelitiedot -palveluun tai katso ammattiautoilijoille hyödyllisiä tietoja suoraan Liikennetilanne-palvelusta, josta löydät esimerkiksi painorajoitukset, tietyöt ja häiriöt tietöistä. Tältä sivulta pääset tekemään myös tietyöilmoituksen. Liikennesuunnittelijoita varten sivustolle on koottu LAM-kirjat ja muuta liikennesuunnittelua tukevaa dataa.
Tutustu aiheeseen lisää(external link, opens in new window)
Lähikuva paikallisjunasta

Raideliikenteen ammattilaispalvelut

Juna- ja veturinkuljettajat, rataurakoitsijat ja muut rautatieliikenteen toimijat: Täältä löydät yhteen paikkaan kerättynä ohjeet veturinkuljettajien KUPLA-sovellukseen, rataurakoitsijoiden RUMA-sovellukseen tai rautatieliikenteen toimijoiden LIIKE-järjestelmään.
Tutustu aiheeseen lisää(external link, opens in new window)
Alus merellä

Meriliikenteen ammattilaispalvelut

Meriliikenne ja merenkulkijat, satamatoimijat ja logistiikka-alan ammattilaiset: Täältä löydät ennusteita ja tietoa kaupallisen merenkulun alusten lähtö- ja saapumistiedoista. Rekisteröidy alan toimijana Port Activity -satamasovelluksen käyttäjäksi tai ota Aikatietosovellus käyttöösi operatiiviseen toimintaasi. Sivustolta löydät lisäksi alusliikenteen Master’s Guidet sekä uutuutena nyt myös purjehdustapahtumien ja vesialueiden kilpailujen ilmoituspalvelun.
Tutustu aiheeseen lisää(external link, opens in new window)
Mies läppärillä, lähikuva käsistä

Muut liikenteen ammattilaispalvelut

Liikkumispalveluiden tuottajat ja kehittäjät: Rekisteröidy nyt NAP-liikkumispalvelukatalogiin ja pääset käsiksi Suomen liikkumispalveluiden koneluettaviin tietoihin. Täältä saat käyttöösi lisäksi joukkoliikenteen reitti- ja aikataulueditorit.
Tutustu aiheeseen lisää(external link, opens in new window)
Lähikuva tietokoneen näppäimistöstä, jossa sormi painaa lähetä-painiketta

Anna palautetta

Puuttuuko tältä sivulta jotain? Kerro siitä meille! Fintraffic haluaa tarjota kaiken tarvittavan liikenteeseen ja palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kerro meille, mitä jäit kaipaamaan, niin otamme sen huomioon jatkuvassa palvelukehityksessämme.
Anna palautetta(external link, opens in new window)