Skip to main content

Fintraffics tjänster för professionella på land, till sjöss och i luften

Tjänster för professionella inom flygtrafik

Ska du flyga? Eller vill du anmäla ett flyghinder? Läs mera om våra tjänster för sportflygare och flygning av drönare. Vi har sammanställt alla AIS-tjänster för sportflygare och här kan du till exempel upprätta din flygplan. På webbplatsen kan du också hitta instruktioner för drönarflygare och registrera dig som drönaroperatör. Dessutom kan du på webbplatsen få ett utlåtande om flyghinder och skicka in en anmälan om ett flyghinder.

Drone lentää kaupungin yllä

Tjänster för professionella inom vägtrafik

Trafikplanerare eller yrkesförare: Du kan enkelt hitta de data vi producerar för att stödja din planering, till exempel trafikrapporter, online. Se även information som är användbar för yrkesförare direkt från tjänsten Trafikläget, där du bland annat kan hitta viktbegränsningar, vägarbeten och störningar på grund av dem.

Ilmakuva maantieliikenteestä

Tjänster för professionella inom järnvägstrafik

Tåg- och lokförare, järnvägsentreprenörer och andra aktörer inom järnvägstrafiken: Här hittar du information som sammanställts på ett ställe från KUPLA-applikationen för lokförare, RUMA-applikationen för järnvägsentreprenörer eller LIIKE-systemet för aktörer inom järnvägstrafiken.

Lähikuva paikallisjunasta

Tjänster för professionella inom sjötrafik

Sjötrafiken och sjömän, hamnaktörer, professionella inom logistikbranschen: Här hittar du prognoser och information om ankomst och avgång för kommersiella fartyg. Registrera dig i hamnapplikationen Port Activity som aktör inom branschen eller ta Tidsdataapplikationen i operativt bruk. På webbplatsen hittar du också Master's Guides för fartygstrafik och, som nyhet, nu även meddelandetjänsten för seglingsevenemang och tävlingar på vattenområden.

Alus merellä

Tjänster för professionella inom den övriga trafiken

Producenter och utvecklare av mobilitetstjänster: Registrera dig nu till katalogen för mobilitetstjänster NAP så får du tillgång till maskinläsbara data från Finlands mobilitetstjänster. Här kan du också få tillgång till rutt och tidtabellsredigerare för kollektivtrafiken.

Mies läppärillä, lähikuva käsistä

Ge respons

Saknas något från denna sida? Berätta för oss om det! Fintraffic vill ge dig allt du behöver för trafik och betjäna dig på bästa möjliga sätt. Berätta vad du saknar så beaktar vi det i vår kontinuerliga tjänsteutveckling.

Lähikuva tietokoneen näppäimistöstä, jossa sormi painaa lähetä-painiketta