Hyppää pääsisältöön

Mitä liikenteessä tapahtuu? Seuraa liikenteen tilannetietoa osoitteesta fintraffic.fi ja kaikkien liikennemuotojen kuulumisia Fintrafficin sometileiltä

Julkaistu 4.1.2021

Traffic Management Finland -konsernin yhtiöiden nimet ovat vaihtuneet. Jatkossa tunnet meidät Fintrafficina. Samalla myös yhtiön ulkoiset kanavat uudistuivat. Fintraffic.fi tarjoaa nyt aitiopaikan suomalaisen liikenteen tilannetietoon. Nimenmuutoksen yhteydessä myös sosiaalisen median kanavia on selkeytetty. Kaikkien liikennemuotojen kuulumiset ja työntekijöidemme tarinat yhdistyvät nyt yhteisille Fintraffic-tileille.  

Brändiuudistuksen yhteydessä uudistimme myös verkkopalvelujamme. Fintrafficin tarjoamat verkkopalvelut LiikennetilannepalveluPalauteväyläJunalähdöt ja Digitraffic löytyvät nyt samasta valikosta.  

Lisäksi fintraffic.fi -etusivulta on suora näkymä Liikennetilannepalvelusta tulevaan tietoon. Näet etusivulta liikenteen sujuvuuden, ajokelin, junien täsmällisyyden sekä saapuvien ja lähtevien lentokoneiden ja vesillä liikkuvien alusten määrät.  

“Jotta suomalaisille on entistä enemmän hyötyä tuottamastamme liikennetiedosta, uudistamme ulkoisia viestintäkanaviamme. Kehitämme muun muassa tämän vuoden aikana Fintraffic.fi-kotisivuamme siten, että sivustolta löytyvät kootusti entistä paremmin kaikille liikenteenkäyttäjille - kotitalouksille ja yrityksille - tarjoamamme digipalvelut sekä tiedot liikenteen tilasta ja puheenaiheista Suomessa. Liikennetiedon avulla voidaan parantaa matka- ja kuljetusketjujen turvallisuutta ja toimivuutta”,  Fintrafficin vaikuttavuusjohtaja Mikko Saariaho kuvaa uudistusta.  

Muutokset Twitterissä 

Aikaisemmin toimineet tilit @TrafficFinland, @Finrail, @FinlandITM, @FinlandVts yhdistetään @Fintraffic_fi -tilin alle. Aikaisemmin toiminut lennonvarmistuksen tili @ANSFinland muuttuu @Fintraffic_ANS -nimiseksi ja viestii kansainvälisille ilmailualan kumppaneille englanniksi.  

Operatiiviset liikenteen tilannetietoa tarjoavat tilit @liikennetilanne, @liikennePKS ja @Rataliikenne säilyvät ennallaan.  

Muutokset Facebookissa 

Tulemme yhdistämään Traffic Management Finlandin konsernitilin sekä tytäryhtiöiden tilit ANSFinland, Finrail ja ITM Finland saman katon alle Fintraffic-tiliksi. Kun Facebook on hyväksynyt sivujemme yhdistämisen, kaikki poistuvien tilien tykkääjät siirtyvät automaattisesti Fintraffic-tilin seuraajiksi.  

Muutokset LinkedInissä  

Traffic Management Finland, Finrail, ITM Finland ja VTS Finland -tilit yhdistyvät Fintraffic-tiliksi. ANS Finland tili jatkaa englanniksi viestimistä kansainvälisille sidosryhmille nimellä Fintraffic_ANS.   

Muutokset Instagramissa 

Fintrafficin työkulttuurin ja ammattilaistemme arkeen pääset kurkistamaan jatkossa Fintraffic Stories -tililtä.   

 

Jaa