Hyppää pääsisältöön

Helsingin rautatieaseman asemahallin päänäytöissä häiriöitä helteiden seurauksena – toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi käynnissä

Julkaistu 20.7.2021

Helle on ottanut koville viime viikkoina. Osansa ovat saaneet myös Helsingin rautatieaseman päänäytöt, joista osa on rikkoutunut helteen seurauksena. Teemme töitä tilanteen korjaamiseksi mahdollisimman pikaisesti.

Osa näytöistä voidaan korjata ja osa vaihdetaan kokonaan.

- Teemme parhaamme, että tilanne paranisi mahdollisimman pikaisesti. Vaihdamme nyt ensi tilassa näyttöjä niin, että olennaiset tiedot näkyvät. Se mihin emme voi ikävä kyllä nopeasti vaikuttaa, on varaosien toimitusajat. Vararaosia ei ole Suomessa ja toimitusajat näille ovat noin kolme kuukautta. Tämä on erittäin valitettava tilanne ja pyydämme anteeksi tästä matkustajille aiheutuvaa harmia, Fintrafficin matkustajainformaatiopäällikkö Tuomas Lehteinen sanoo.

Matkustajien kannattaa seurata muita rautatieaseman näyttöjä hallin sisäänkäyntien läheisyydessä sekä laiturialueella. Junien aikataulu- ja raidetiedot ovat myös nähtävissä Fintrafficin palvelussa junalahdot.fi.

Jaa