Hyppää pääsisältöön

Fintrafficin raideliikenteenohjaus kehittää toimintamalliaan ja organisaatiorakennettaan

Julkaistu 3.9.2022

Fintrafficin raideliikenteenohjaus kehittää toimintaansa niin, että sen toimintamalli ja organisaatiorakenne jatkossa tukevat mahdollisimman hyvin strategian toteuttamista ja mahdollistavat entistä palvelulähtöisemmän toiminnan.

”Haluamme kehittää yhtiön toimintamallia ja organisaatiorakennetta sekä toimenkuvia siten, että asiakas- ja palvelulähtöinen toiminta vahvistuvat tekemisessämme entisestään”, Fintrafficin raideliikenteenohjauksen toimitusjohtaja Pia Julin kertoo. Lisäksi taustalla on myös tarve roolien ja vastuiden selkeyttämiseen sekä johtamismallin uudistamiseen, Julin jatkaa.

Näihin kehittämissuunnitelmiin liittyen Fintrafficin raideliikenteenohjauksessa aloitetaan 1.9.2022 muutosneuvottelut, joiden perusteena ovat tuotannollisista, taloudellisista ja toiminnan uudelleenjärjestämisestä johtuvat syyt. Neuvottelut koskevat johtoa, asiantuntijoita ja esihenkilöitä, ei operatiivista toimintaa tai heidän lähiesihenkilöitään. Neuvottelujen piirissä on yhteensä noin 62 henkilöä. Neuvottelut alkavat 15.9.2022.

Jaa