Hyppää pääsisältöön
shutter_pyöraily_kuvituskuva

Fintrafficin joukkue Kilometrikisassa minuuttikisan kolmannelle sijalle

Julkaistu 13.10.2021

Fintraffic Polkee -joukkueemme oli jälleen mukana kesän Kilometrikisassa, jonka 145 kisapäivää poljettiin tänä vuonna 1.5. - 22.9.2021. Kyseessä on vuosittainen työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat näin oman joukkueensa saldoa.

Kilometrikisa on Fintrafficin joukkueessa tapa innostaa ja kannustaa polkemaan terveyshyödyt edellä. Joukkue nähdäänkin vuosittain mukana sekä kesän että talven Kilometrikisassa.

- Tällä kertaa meiltä oli mukana peräti 59 polkijaa ja olen superylpeä jokaisesta mukana olleesta. Fintrafficin joukkue keräsi kisassa kilometrejä ympäri Suomen ja kilometrejä kertyi kesän aikana yhteensä 56 687. Joukkue osallistui lisäksi minuuttikisaan, jossa minuutteja kertyi 25 polkijan toimesta 85 115, tuoden kotiin pronssimitalit suursarjan minuuttikisasta, kertoo Fintraffic Polkee -joukkueen kapteeni ja Fintrafficin Länsi-Suomen meriliikennekeskuksen alusliikenneohjaaja Anu Lammi.

Terveyshyötyjen lisäksi polkemalla tehtiin tuttuun tapaan hyvää myös ympäristölle: Fintraffic Polkee teki poljetuilla kilometreillä säästöjä 3 968 litraa bensan ja 9 920 kiloa CO2:n edestä!

 

Kisasta löydät lisää täältä.

Jaa