Hyppää pääsisältöön
Radio Novan juontajat

Bauer Media ja Fintraffic yhteistyöhön

Julkaistu 18.2.2021

Radio Nova seuraa jatkossa lähetyksissään liikennettä reaaliaikaisesti Fintrafficin Liikennetilanne-palvelun avulla ja välittää onnettomuus- ja ruuhkatiedot kuuntelijoille ympäri Suomen nopeasti ja luotettavasti. Palvelun laaja hyödyntäminen Radio Novan lähetyksissä perustuu Fintrafficin ja Radio Novan omistajan, Bauer Media Oy:n tuoreeseen yhteistyösopimukseen, jonka avulla liikennetiedon jakelua ja seurantaa kehitetään jatkossa entistä kattavammaksi. Kyse on merkittävästä etapista liikenneturvallisuuden puolesta.

-Tavoitteemme on, että tuottamamme liikennetieto tavoittaisi ihmisiä luontevissa paikoissa heidän arjessaan. Yhteistyö Bauer Median kanssa on tästä erittäin osuva esimerkki. On hienoa, että olemme saaneet Radio Novan kautta liikennetiedolle lisää hyödyntäjiä, toteaa Fintrafficin ekosysteemi- ja teknologiajohtaja Janne Lautanala.

Myös kuuntelijoilla on iso rooli Radio Novan liikenteen seurannassa. Studioon tulee päivittäin satoja puheluita ja viestejä, joiden tiedot täydentävät viranomaistietoja ja auttavat muita autoilijoita ajamaan turvallisesti.

-Luotettavuus, nopeus ja tieto ovat lähetyksissämme tärkeitä ja yhtä tärkeää on myös lähetysten parissa viihtyminen. Radio Novalla paras sekoitus musiikkia, infoa ja juontajat pitävät huolen siitä, että hiihtolomat vietetään tänä vuonna turvallisesti ja rentouttavasti, Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho summaa.

Lue koko tiedote https://www.bauermedia.fi/yritys/tiedotteet/radio-nova-vahvistaa-rooliaan-suomalaisten-hiihtolomaliikenteessa

Kuvassa: Antti Haajanen, Joanna Kuvaja ja Jussi Halli (Radio Nova)

Jaa