Hyppää pääsisältöön
Lähikuva miehestä läppärin äärellä

Liikennetietosovellusten käyttöehdot

Fintrafficin "Liikennetietoa helposti omiin kanaviisi" -sivulla mainitut liikennetietosovellukset ja niiden upotukset ovat veloituksettomasti vapaasti käytössäsi. Sovellukset ovat tarkoitettu sekä yksityisten henkilöiden että yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Yritykset ja yhteisöt voivat käyttää sovellusten tuottamaa liikenneinfoa eri viestintäkanavissaan, kuten esimerkiksi info-televisioissa, intrassa, verkkosivuilla ja SOME-kanavissaan.

Immateriaalioikeudet ja vastuuvapaus

Kaikki sovelluksiin liittyvät immateriaalioikeudet ja omistusoikeudet kuuluvat Fintrafficille tai sen kumppaneille sovelluskohtaisesti kuvatulla tavalla.

Fintraffic ei vastaa mahdollisista ajoittaisista sovelluksien virheellisestä tai puutteellisesta toiminnasta.

Tietosuoja

Olemme Fintrafficissa sitoutuneet vahvasti yksityisyytesi toteuttamiseen palvelujemme käyttäjänä sekä suojaamaan henkilötietojasi toiminnassamme tietosuojalainsäädännön ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Verkkopalvelumme käytöstä kerättyä tietoa käsittelemme käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja vierailijoiden tilastointiin sekä ohjelmiston kehittämiseen ja mukauttamiseen. Tiedot ovat täysin tilastollisia, eikä niitä voi yhdistää tiettyyn käyttäjään.

Lue tarkemmin yleisestä tietosuojastamme täältä. Tarkista myös sovelluskohtaiset tietosuojakäytänteet.

Vastuullisuus

Olemme Fintrafficissa sitoutuneet toimimaan rehellisesti, vastuullisesti ja eettisesti oikein. Edellytämmekin tätä myös liikennetietoamme julkisesti jakavilta käyttäjiltä, jossa varaamme oikeuden pyytää ohjelmistojemme poistamista käytöstä tarvittaessa. Voit myös ilmoittaa havaitsemistasi Fintrafficin ohjelmistojen väärinkäytöstä eettisen ilmoituskanavamme kautta nimettömänä. Muun tyyppisistä virheistä ja reklamaatioista olethan ystävällisesti yhteydessä suoraan sovellustukeen, jonka yhteystiedot löydät sovelluksen avaamalla.

Yhteystiedot

Näistä säännöistä ja rajoituksista voit esittää kysymyksiä tai kommentteja:

viestinta@fintraffic.fi