Hyppää pääsisältöön

Forssassa (Vt 10) uusitaan 25.–26.4. kahden risteyksen liikennevalojen ohjausta

Forssassa (Vt 10) on käynnissä 25.–26.4. kahden risteyksen liikennevalojen ohjaustekniikan vaihto- ja asennustyöt. Liikennevalojen ohjauskeskuksen vaihto- ja asennustyöstä ei aiheudu juurikaan haittaa liikenteelle, ja risteys on asennustöiden aikana normaalisti liikenteen käytössä.

Saneeraustyöt käynnistyvät ensin Keitaankadun-Aukeantien (Vt 10) risteyksessä, jossa liikennevalot ovat pois toiminnasta maanantain 25.4. Siitä vaihtotyöt etenevät Turuntien (Vt 10) risteykseen, jossa liikennevalot ovat pois toiminnasta tiistain 26.4. Asennustöiden aikana risteyksissä on voimassa normaalit risteysalueen väistämissäännöt.

Liikennevalojen saneerauksella parannetaan risteysten toimintaa, kun valot päivitetään vastaamaan yleisiä palvelutasovaatimuksia. Vaihtotöissä vanhentuneet ja varaosasaatavuudeltaan elinkaaren päässä olevat liikennevalojen ohjauskojeet korvataan uusilla ohjauskojeilla, jotka mahdollistavat joustavamman liikennevalojen ohjaamisen sekä niiden liittämisen nykyaikaisiin liikennevalojärjestelmiin.

Jaa