Hyppää pääsisältöön
Liikenneoperaattori päätteellä tieliikennekeskuksen salissa

Fintrafficin tieliikenteenohjaus: Ajokelit tänään huonot – ota autoilijana keli- ja pelivaraa

Julkaistu 8.3.2023

Ajokelit ovat tänään laajalti huonoja maan eteläosassa. Erityisesti Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Kymenlaaksossa autoilijoita varoitetaan nyt erittäin huonoista ajokeleistä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

- Tänään on luvassa lumisateita ja pöllyävää lunta, joka heikentää selvästi näkyvyyttä. Nyt onkin syytä unohtaa ohittamistilanteet kokonaan ja muistaa pitää edellä ajavaan kunnon turvavälit, jotta onnettomuuksilta ja peräänajoilta vältytään, muistuttaa Fintrafficin tieliikennekeskuksesta liikennekeskuspäällikkö Kari Tarkki.

Fintrafficin tieliikennekeskukset palvelevat ympärivuorokautisesti tieliikenteen ohjaamisessa, liikennetiedottamisessa ja häiriönhallinnassa. Työtä turvallisen ja sujuvan maantieliikenteen hyväksi tehdään tiiviissä yhteistyössä viranomaisten ja muiden liikenteen toimijoiden kanssa.

Tiesitkö? Oman ajoreitin liikennemäärät, liikennetiedotteet ja ajokelit voi tarkistaa etukäteen Fintrafficin Liikennetilanne-palvelusta, joka on saatavissa sovelluskaupoista myös ilmaisena mobiilisovelluksena. Fintrafficin eri liikenteen verkko- ja mobiilipalvelut liikenteeseen löytyvät kootusti osoitteesta https://www.fintraffic.fi/fi/kaikille.

Jaa