Hyppää pääsisältöön
Maantieliikennettä

Fintrafficin tieliikennekeskus: Pääkaupunkiseudun työmatkaliikenteen pääväylille odotettavissa huomenna ja ylihuomenna jonoja

Julkaistu 15.9.2021

Pääkaupunkiseudun metro ja raitiovaunut eivät liikennöi torstaina 16.9. eivätkä perjantaina 17.9. kuljettajien työnseisauksen vuoksi.

Fintrafficin tieliikennekeskus muistuttaa, että lähipäivien liikkuminen pääkaupunkiseudulla kannattaa nyt suunnitella etukäteen ja samalla varata myös liikkumiseen selkeästi enemmän aikaa. Jonoutumista on odotettavissa aamun ja iltapäivän työmatkaliikenteeseen etenkin Itä- ja Länsiväylälle sekä Helsingin keskustaan.

”Torstaina ja perjantaina kannattaa mahdollisuuksien mukaan ajoittaa omaa liikkumistaan ruuhkaisimman työmatkaliikenteen ulkopuolelle. Jotta maantieliikenne saadaan sujumaan mahdollisimman sujuvasti, suositellaan vaihtoehtoisia joukkoliikennevälineitä, yksityisautoilussa kimppakyytejä sekä harkitaan vaikka pyörän käyttöä”, summaa Fintrafficin liikennekeskuspäällikkö Kari Tarkki.

Ajantasaiset tiedot vaihtoehtoisista yhteyksistä asemittain löytyy hsl.fi-sivustolta osoitteesta https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/uutinen/2021/09/metro-ja-raitiovaunut-eivat-liikennoi-torstaina-ja-perjantaina

Jaa