Hyppää pääsisältöön

Fintrafficin Liikennetilanne-palvelusta löytyvät myös tulvan takia suljettujen teiden tiedot

Julkaistu 22.5.2023

Länsi-Lapin poikkeuksellinen tulvatilanne on sulkenut viime päivinä useita eri teitä. Fintrafficin tieliikennekeskus muistuttaa autoilijoita nyt tarkistamaan oman reitin mahdolliset liikenne- ja tietyötiedotteet, joista tieliikennekeskus tiedottaa.

"Maanteitä on tulvan takia jouduttu sulkemaan ennätyksellisen paljon, ja esimerkiksi tiet 21 ja 98 Ylitornion kohdalla ovat suljettuna liikenteeltä. Ennen matkalle lähtöä on hyvä tarkistaa tiedot oman reitin varrella olevista liikennehäiriöistä", kertoo Fintrafficin tieliikenteenohjauksesta liikennekeskuspäällikkö Eero Sauramäki.

Fintrafficin tieliikennekeskuksen tiedotteet löydät helposti Fintrafficin Liikennetilanne-palvelusta osoitteesta liikennetilanne.fintraffic.fi. Voit tarkastella palvelun etusivulta haluamasi paikkakunnan liikennetiedotteita kirjoittamalla hakukenttään paikkakunnan nimen. Voit valita liikennetiedotteet näkyviin myös kartta- ja listanäkymistä, joista löydät lisäksi paljon muuta teiden sujuvuus- ja olosuhdetietoa.

Fintrafficin Liikennetilanne-palvelusta on helppo tarkistaa ennen matkalle lähtöä miltä liikenne näyttää. Liikenteen pulssi kertoo sinulle haluamasi paikkakunnan ajokelit ja liikenteen sujuvuustiedot. Voit tarkastella reittiäsi myös karttanäkymässä, jossa valittavissasi on kymmenittäin eri vaihtoehtoja aina tiesäätiedoista, liikennemääriin ja maanteiden kunnossapitoon. Tieliikenteen liikennetiedon lisäksi palvelusta löytyy tietoa myös junien kulkemisesta, lentoasemien saapumis- ja lähtöajoista sekä vesiliikenteen häiriöistä. Palvelu on saatavissa sovelluskaupoista myös ilmaisena mobiilisovelluksena.

Jaa