Hyppää pääsisältöön

Fintrafficin lennonvarmistus mukana Airspace World 2024 -tapahtumassa

Fintraffic ANS osallistui vuotuisille ATM-messuille (Airspace World 2024), jotka pidettiin tänä vuonna Genevessä 18-20.3.

Tapahtumassa on mukana lennonvarmistusalan tärkeimmät toimijat ja tuote-esittelyjä eri toimijoilta. Tapahtuman tärkeintä antia on kuitenkin mahdollisuus verkostoitumiseen ja keskusteluihin nykyisten ja uusien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tänä vuonna tapahtumassa julkistettiin yrityskauppa, jossa Thales ilmoitti ostaneensa Astra -yhtiön. Tällä on meihin vaikutuksia, sillä Thales on ANS:n käyttämän lennonvarmistusjärjestelmän toimittaja ja Astran kanssa olemme pitkäjänteisesti kehittäneet tulevaa tilannetietoisuussovellusta. Julkistettu kauppa antaa myös meille vahvan tuen jatkuvuudesta Astran kanssa, sen liittouduttua yhden alan vahvimman toimijan kanssa.

Paitsi verkostoitumista, kävimme myös konkreettista sovelluksen kehittämiseen liittyvää keskustelua yhdessä Ilmatieteen laitoksen kanssa. Tutkimme mahdollisuutta lisätä parempaa ja laadukkaampaa ilmailusäädataa sovellukseen.

Keskustelut palvelun kehittämisestä käytiin nelikantana Thalesin, Astran, Ilmatieteen laitoksen ja Fintraffic ANS:n kesken.
 

Jaa