Hyppää pääsisältöön

Virheviesti

Could not retrieve the oEmbed resource.
ryhmäkuva UFA osallistujat

Fintrafficin lennonvarmistus isäntänä kansainvälisessä simulaattoritoimittajan tapahtumassa

Julkaistu 26.9.2022

Helsingissä järjestettiin syyskuun puolivälissä kansainvälinen UFA User Group -tapaaminen. Tilaisuuden osallistujina oli UFA Inc -nimisen yhtiön lennonjohtosimulaattorien käyttäjiä sekä tuotteen kehittäjiä.

Teknisten asiantuntijoiden lisäksi kolmipäiväinen seminaari ja näyttely oli tarkoitettu erilaisten lennonjohto-oppilaitosten henkilöstöille. Fintrafficin Avia College toimi tapahtuman toisena isäntänä ja vastasi järjestelyistä Suomessa. Ruoholahden Radisson Blu Seaside:ssa järjestettyjen tapahtumapäivien lisäksi järjestettiin illalliset lapin makuja tarjoavassa Lapland Bulevardin Kulta -ravintolassa sekä Porvoon Haikon kartanossa. Porvoossa tutustuttiin myös taidenäyttelyyn.

"Tilaisuus järjestetään vuosittain. Simulaattoritoimittajan tavoitteena on kertoa tuotteidensa uusista ominaisuuksista ja samalla kuulla käyttäjiltä avointa palautetta, jotta tuotteita voidaan kehittää edelleen. Meillä oli myös hieno mahdollisuus kertoa Fintrafficista ja siitä ainutlaatuisesta työstä mitä liikenteen digitalisoimiseksi Suomessa teemme," kertoo Fintraffic lennonvarmistuksen johtaja Matts-Anders Nyberg.

Matts-Anders Nyberg kertoi lähes satapäiselle kansainväliselle joukolle Fintrafficista yhtiönä ja digitaalisista hankkeistamme. Kimmo Lehtimäki kertoi kehitteillä olevasta lennonvarmistuksen tilannekuvasovelluksesta ja digitalisaatioprojektista. Puheenvuorot herättivät kiinnostusta ja vilkasta keskustelua.

Kolmipäiväinen tapahtuma huipentui tutustumiskäyntiin Avia Collegen tiloissa. Osallistujia oli lähes sata; Saksasta, Belgiasta, Itävallasta, USA:sta, Kanadasta, Ranskasta, Virosta, Sveitsistä, Sloveniasta, Singaporesta, Kazakstanista, Hollannista sekä Israelista.

Katso videolta Matts-Anders Nybergin sekä simulaattoritoimittajien edustajien, Ivan Rasinin ja Mai Aharfin haastattelut.

 

Jaa