Hyppää pääsisältöön

Fintraffic Podcast: Tietoa liikenteeseen

Nyt luurit korville!

Fintrafficin ”Tietoa liikenteeseen” podcastissa keskustelemme liikenteen ja muiden alojen asiantuntijoiden kanssa liikenteestä, digitalisaatiosta ja tulevaisuudesta.

Otamme selvää, mikä on liikenteen tulevaisuus? Miten digitalisaatio ravistelee liikennettä ja sen palveluita? Onko yksityisautoilulle vaihtoehtoa? Toipuuko lentoliikenne? Miten meriliikenne kehittyy? Pääseekö junalla pian meiltä Välimeren aurinkorannalle? Pysy kuulolla ja tiedät!

Podcastimme isäntänä toimii Fintrafficin vaikuttavuusjohtaja Mikko Saariaho.

Podcast-jaksot ovat löydettävissä verkkosivujemme lisäksi Spotifysta ja Apple Podcastista.

Lue myös blogi ensimmäisestä jaksosta: https://www.fintraffic.fi/fi/uutiset/tietoa-liikenteeseen-podcast-kuinka-suomen-lentoliikenne-elpyy-pandemiasta-ja-vastaa

Jakso 1: Suomen kohtalonkysymys: Kuka enää lentää pandemian jälkeen?

Lentoliikenne on historiansa suurimmassa kriisissä. Pandemia karkotti matkustajat ja ilmastotyö vaatii alaa uudistumaan. Miten ilmailulle käy? Miten Suomen lentoliikenteelle käy? Siitä otetaan selvää tässä ensimmäisessä podcast-jaksossamme. Mukana keskustelemassa ovat Raine Luojus Fintraffic lennonvarmistuksesta sekä Finavian entinen toimitusjohtaja sekä Suomi-rata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Savolainen.