Hyppää pääsisältöön
Mies katsoo tabletilta sohvalla Liikennetilanne-palvelua

Suunnittele matkasi jo kotona

Matkalle on hyvä lähteä ennakoiden. Etenkin juhlapyhät houkuttelevat tien päälle runsaasti muitakin matkaajia. Fintrafficin Liikennetilanne-palvelussa voit suunnitella oman reittisi hyvissä ajoin kotisohvalta. Verkkopalvelussa tietoa voi katsella näppärästi kartta- tai listanäkymistä, jonne saat valittua aktiiviseksi juuri ne itseäsi kiinnostavat aiheet – ajokeleistä liikennehäiriöihin ja kunnossapitoon.

Fintrafficin Liikennetilanne-palvelusta on helppo tarkistaa ennen matkalle lähtöä miltä liikenne näyttää. Liikenteen pulssi kertoo sinulle haluamasi paikkakunnan ajokelit ja liikenteen sujuvuustiedot. Voit tarkastella reittiäsi myös karttanäkymässä, jossa valittavissasi on kymmenittäin eri vaihtoehtoja aina tiesäätiedoista, liikennemääriin ja maanteiden kunnossapitoon. Tieliikenteen liikennetiedon lisäksi palvelusta löytyy tietoa myös junien kulkemisesta, lentoasemien saapumis- ja lähtöajoista sekä vesiliikenteen häiriöistä.

Tarkista ajo-olosuhteet ja suunnittele reittiä

Reaaliaikaiset näkymät teiden kunnosta, ruuhkista, tietöistä ja säästä helpottavat reittivalinnan suunnittelua.

Katsasta viimeisimmät liikenteen tiedot täältä.

Katso kelikameroista ajokeli

Millainen onkaan ajokeli? Sen kertovat sinulle tiekohtaisesti kelikamerakuvat.

Suomen kaikki kelikamerat löydät alueittain listattuna täältä.

Varmista sähköautojen latauspaikat ja kaasuautojen tankkausasemat

Suunnittele pysähdyspaikat kätevästi ennakkoon tarkistamalla missä reittiäsi lähellä olevat sähköautojen latauspisteet tai kaasuautojen tankkausasemat sijaitsevat.

Klikkaa itsesi tästä Liikennetilanne-palveluun!

Vinkit Fintrafficin Liikennetilanne-palvelun käyttöön saat alla olevalta videolta.