Hyppää pääsisältöön
Saimaa, kuvituskuva

Fintrafficin kesäkilpailu 2022: Liikuttavat runot

Julkaistu 17.6.2022

Fintraffic haluaa inspiroida kaikkia omalla toiminnallaan. Liikenne liikuttaa ja koskee meistä jokaista. Keksitkö kenties automatkalla, lentokoneessa, laivalla tai junassa aforismin tai lyhyen runon? Lähetä se meille ja voit voittaa kirjallisuusaiheisen palkinnon!

Nostamme kesän aikana hienoimpia tekstejä esiin somekanavissamme ja kesän lopuksi arvomme joukosta pääpalkinnon voittajan!

#liikuttavaruno2022 

 

Osallistumisohjeet:

  • Kilpailuaika: 20.6. – 19.8.2022
  • Kirjoita korkeintaan 250 merkin pituinen runo tai aforismi. Se saa liittyä kevyesti liikenteen teemaan tai arvoihimme: Turvaamme, välitämme, näytämme suuntaa. Yhdessä.
  • Lähetä kirjelmä sähköpostiosoitteeseen: viestinta(at)fintraffic.fi. Otsikoi sähköpostiviestisi Liikuttava runokilpailu ja liitä mukaan tekstisi, kirjoittajan etunimi, sekä kirjoittajan ikä. Lähettämällä tekstisi meille, ilmaiset suostumuksesi tekstin julkaisuun somekanavissamme ja osallistut samalla arvontaan.
  • Nostamme parhaassa tapauksessa somekanavissamme viikoittain oivaltavia tai muuten vain hyviä teoksia esiin. Jokaisen osallistuneen kesken arvotaan kesän lopuksi 4kpl Suomalaisen kirjakaupan lahjakortteja. Arvo: 50e/lahjakortti.
  • Kilpailussa on kaksi kategoriaa, joista kumpaankin arvotaan kaksi lahjakorttia: 12-vuotiaat ja alle, sekä yli 13-vuotiaat. Vanhemmat saavat ilmoittaa lastensa teokset kilpailuun!

 

Alla esimerkkiteksti:

Linnut laulaa liplattaa

auto mietti, huristaa

miten liikenne jokaista

meitä liikuttaa

- Kalevi, 42v.

 

Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, jonka kautta palkinto myös jaetaan sähköisesti.

Liikuttavaa kesää, toivoo Fintraffic!

Jaa