Hyppää pääsisältöön

Opas.matka.fi – reittihaku

Julkisen liikenteen reittiopas paikantaa sijaintisi ja kertoo nopeimmat reitit täysin reaaliaikaisesti. Palvelu tarjoaa helpon tavan etsiä ja suunnitella reittejä julkisen liikenteen välineillä - tai julkisia- ja muita liikkumismuotoja yhdistelemällä.

Lisää reittiopas asiakkaittesi ja henkilökuntasi käyttöön helposti iframe-upotuksena verkkosivuillesi ja intraan, palvelu skaalautuu hyvin myös mobiilipuolella. Reittioppaasta löytyvät sekä kauko- että lähiliikenteen aikataulut ja vuorot. Palvelu kertoo käyttäjälleen nopeimmat reitit ja näyttää linja-autojen, raitioteiden, metron, junien sekä lautta- ja lentoyhteyksien tiedot.

Tiesitkö? Voit määritellä haun kohteeksi valmiiksi toimipisteesi osoitteen, jolloin asiakkaasi voivat hakea reittiä ja parasta kulkumuotoa mistä tahansa osoitteesta.

Lisää reittihaku-upotus palveluihisi täältä.

Luo haluamasi reittihaku-upotus seuraavasti:

  • Valitse ensin upotuksen kieli
  • Upotuksen korkeus on vakio, mutta voit valita haluamasi leveyden.
  • Valitse mitkä liikkumistavat haluat mukaan hakutuloksiin.
  • Voit halutessasi reitin lähtö- tai määränpään. Esimerkiksi oman yrityksesi osoitteen. Tällöin reittihakuelementti etsii parhaat reitit määrittämääsi osoitteeseen.
  • Liitä sivun alareunassa oleva koodinpätkä palveluusi.
  • Reitti avautuu opas.matka.fi palveluun, jossa voit nähdä reitit eri liikkumismuotojen mukaan: julkinen liikenne, pyöräily, kävely, auto.

Voit kokeilla reittioppaan toimintaa alla olevasta valmiista upotuksesta syöttämällä lähtöpaikan ja määränpään.

Tagit