Hyppää pääsisältöön
kesäinen ilmakuva maantiestä, mukana merta ja havumetsää sekä viisi autoa tiellä

Juhannus tieliikenteessä: Liikkeelle levänneenä ja turha kiire pois

Ke, 06/17/2020 - 06:51

Juhannuksen viettoon lähdetään tänä vuonna paikoin sadesäässä, mutta aatoksi on luvassa jo aurinkoisia kelejä. Turvalliseen juhannusliikenteeseen kuuluvat matkareitin huolellinen suunnittelu, rauhaisa matkanteko sekä ennen kaikkea levännyt ja tarkkaavainen kuski. Huomioida tulee myös viranomaissuositukset korona-ajan turvalliseen kotimaan matkailuun.

Tieliikennekeskuksessa kaksi tieliikenneohjaaja tarkastelevat monitoria.

Juhannus liikenteessä: Tieliikennekeskukset seuraavat liikenteen tilannekuvaa 24/7

Su, 06/23/2019 - 12:39

Juhannuksen paluuliikenne alkaa hiljalleen jatkuen iltamyöhälle. Liikenteessä kannattaa varautua liikenteen jonoutumiseen. Liikennettä on useilla tieosuuksilla tavallista viikonloppua enemmän, joten matkaan kannattaa varata riittävästi aikaa.

Juhannuksen menoliikenne Etelä-Suomen pääteillä karttana.

Juhannus liikenteessä: Suunnittele reitti ja varaa aikaa matkantekoon!

Ti, 06/18/2019 - 16:03

​​​​​​​Juhannusliikenteessä kannattaa varautua liikenteen jonoutumiseen. Liikennettä on useilla tieosuuksilla tavallista viikonloppua enemmän, joten matkaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Menoliikenteen vilkkain päivä on torstaina 20.6. ja paluuliikenteen sunnuntaina 23.6. Jos et voi välttää matkantekoa liikenteen vilkkaimpina aikoina, ota kuitenkin rauhallisesti: perille juhannuksen viettoon pääset ruuhkassakin.

Tilaa aihepiirin #juhannusliikenne RSS-syöte