Hyppää pääsisältöön
Nainen katsoo kännykästä Liikennetilanne-sovellusta

Liikennetieto apunasi matkalla

Auto pakattu ja mietit, osuuko matkalle tietöitä tai huonoa ajokeliä? Kuulitko tieliikenneonnettomuudesta ja tahdot selvittää, onko syytä ennakoida kiertoreitti suljetun tieosuuden välttämiseksi? Onko juna tai lento aikataulussa? Kiinnostaako, millaista kuvaa kelikamerat eri puolilla maata näyttävät? Näihin ja moniin muihin liikenteen kysymyksiin vastauksia antaa Fintrafficin Liikennetilanne-sovellus.

Liikennetilanne-sovelluksesta löydät muun muassa:

  • tieliikenteen kelikamerakuvat, liikenteen häiriöt ja ruuhkat, ajokelit ja keliennusteet, maanteiden kunnossapitotiedot sekä sähköautojen latauspisteet ja kaasun tankkausasemat
  • rautatieliikenteen asemakohtaiset henkilöliikenteen aikataulu- ja täsmällisyystiedot
  • meriliikenteen varoitukset vesillä liikkujille sekä satamassa olevien ja seuraavaksi saapuvien alusten tiedot kaikista Suomen satamista
  • lentoasemien lähtevät ja saapuvat lennot kaikilta Suomen lentoasemilta

Voit myös jättää Liikennetilanne-sovelluksessa itse palautetta liikenneväylien kunnosta ja tehdä ilmoituksia liikenteen sujuvuudesta.

Lataa Liikennetilanne-sovellus puhelimeesi

Liikennetilanne-sovelluksen voit ladata itsellesi ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta, jolloin ajantasainen liikennetilanne kulkee koko ajan kätevästi mukana taskussasi.

Vinkit Fintrafficin Liikennetilanne-mobiilisovelluksen käyttöön saat alla olevalta videolta.