Hyppää pääsisältöön
Rekkaliikennettä maantiellä

Liikenteenmittaus

Liikenneympäristön toiminnallisuuden ja turvallisuuden kehittäminen rakentuu poikkeuksetta  aina datan päälle. Toteutamme valtakunnallisesti tuhansia liikennemittauksia joka vuosi. Palvelumme toimii liikennesuunnittelun pohjana, jossa dataa tarvitaan tieverkon rakentamiseen ja kunnossapitoon sekä liikennevirtojen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Suunnittelusta toteutukseen

Liikenteenmittauksen toteutussuunnittelun lähtökohtana toimivat pistemittauksen ja matka-aika-mittauksen tavoiteverkot ja laatutasovaatimukset sekä yleissuunnitelmatasoinen suunnitelma mittauspisteiden sijoituksesta.

Otamme huolehtiaksemme esiselvitysten, yleissuunnitelmien, toteutussuunnittelun ja toteuttamisen lisäksi liikenteenmittausta koskevien toimintalinjojen laatimisen aina tarpeittesi mukaan.

Käyttöönottovaiheen tehtäviimme kuuluvat rakennuttaminen, rakentamisen valvonta sekä laitteiden tarkastukset ja testaukset. Kaikista mittauksista tuotamme laadukkaat ja selkeät taulukot ja tarvittavat graafiset esitykset.

Jatkuvat mittauspalvelut

Jatkuvissa mittauspalveluissa vastaamme 24/7/365 -periaatteella liikenteen mittauslaitteiden, keruujärjestelmien, tietovarastojen ja raportointijärjestelmien jatkuvasta toiminnasta - tuottaen liikenteenmittausta varten tarvittavat tiedot toimintavarmasti sekä kustannustehokkaasti. Palvelu käsittää lisäksi mittauslaitteiden laiteteknisen kehittämisen.

Palveluvalikoima

Palveluihimme sisältyy kattavat liikennetutkimuksen mittaukset:

  • liikenteen jatkuva pistekohtainen mittaus
  • matka-ajan ja sujuvuuden mittaus
  • yleinen liikennelaskenta
  • seudullinen kevyen liikenteen mittaus.

Asiantuntijatehtävät

Kauttamme saat kattavasti liikenteenlaskennan eri asiantuntija- ja konsulttipalvelut, jossa palvelun sisältö ja laajuus määräytyvät aina omien tarpeidesi mukaisesti tehtävä- tai hankekohtaisesti. Toimimme tukenasi aina esiselvityksistä toteutusvaiheen suunnitteluun.

Kysy lisää. Yhteystietomme löydät täältä.

Muista palveluistamme löydät lisätietoja täältä.