Hyppää pääsisältöön

Palvelut

Kaikille liikenteenkäyttäjille

Tällä sivulla on linkit kaikkiin niihin palveluihin, joita tarvitset liikkuessasi teillä, raiteilla, merellä tai ilmassa. Löydät matkan suunnittelua helpottavat ja matkastressiä vähentävät tiedot liikennetilanteeseen, väylät ilmoituksille ja palautteille sekä ohjeistukset lupahakemuksiin merellä ja ilmassa.

Vihreä liikennevalo

Ammattilaisille

Hei liikenteen raudankova ammattilainen! Olemme koonneet sinulle tälle sivulle kaikki tarvitsemasi ammattilaispalvelut, liikuit työksesi sitten tiellä, raiteilla, vesillä tai ilmassa. Alta löydät omaa työtäsi helpottavia palveluja ja ohjeistusta sen sujuvoittamiseen. Kerrothan meille, mitä jäit kaipaamaan, niin voimme palvella sinua aina paremmin!

Talous-kuvituskuva

Kehittäjille

Sovelluskehittäjä, me olemme täällä sinua varten. Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Fintrafficin avoimesta datasta, kehittäjäyhteisöstä sekä rajapintojemme hyödyntämisestä. Ilmoitathan myös sovelluksesi Digitraffic-palveluun, niin saat sille lisää näkyvyyttä ja käyttäjiä. Meillä on data, sinulla ideat – tehdään yhdessä Suomen liikenteestä maailman paras!